Terreny d’Acampada

Vols organitzar la teva experiència amb nosaltres?
Escriu-nos!

Vull reservar!

Sant Martí

Mínim 20 persones, màxim 50 persones

El Terreny d’acampada està situat a la finca de La Salle, al costa del riu Anoia i dels dos Molins. Està envoltat de camps de conreu i zones boscoses. És un lloc únic envoltat de natura per tots costats i pot ser un bon punt de partida per descobrir la Catalunya Central, partint de la Comarca de l’Anoia.

Hi ha una gran esplanada amb arbres (pollancres i moreres) per poder-hi plantar les tendes. El terreny compta amb un mòdul o cobert amb dutxes, vàters i piques amb aigua per poder rentar plats i altres estris de cuina. Dins d’aquest mòdul també hi ha un petit magatzem amb nevera, congelador i electricitat. Hi ha una part amb llum. Es pot arribar en mini-bus fins a uns 200 metres de terreny.

El terreny disposa d’aigua de xarxa i d’una petita caseta per poder-hi cuinar. Els usuaris de Terreny d’acampada, si ho demanen, poden disposar de la piscina de la casa de colònies pagant un suplement i avisant amb antelació. En cas de pluja intensa, poden disposar d’un espai cobert a molt poca distància.

També, a 100 metres de l’àrea d’acampada, en l’exterior del Molí Nou, tenim un espai de barbacoa reformat amb aigüera, aigua, una mànega per a casos d’incendi i unes taules amb bancs. És necessari sol·licitar un permís en el Casal Sant Martí per a poder utilitzar l’àrea de la barbacoa.

Vols organitzar la teva experiència amb nosaltres?
Escriu-nos!

Vull reservar...

Casa Natura

Màxim 60 persones.

El Terreny d’acampada situat al costat de la Casa de Natura de Bagà. Envoltat de muntanyes i de zones boscoses, és un lloc únic per fer passejos familiars i senderisme professional.

És una esplana amb arbres i espai per a poder-hi plantar les tendes. El terreny compta amb zona de cuina “sense sostre” o descoberta i menjador amb sostre de fusta.

El terreny disposa de magatzem amb nevera i electricitat en el mòdul de serveis.

El terreny disposa d’aigua de xarxa, 1 lavabo grupal (dutxes amb aigua calenta), poden disposar de la piscina  i del camp de futbol de la Casa de Natura, pagant un suplement i avisant amb antelació.