Alberg Tarragona

Vull reservar!

Vols organitzar la teva experiència amb nosaltres?
Escriu-nos!

El viatger que arriba a Tarragona traça un recorregut que li permet involucrar-se, descobrir i experimentar les seves platges i el seu passat imperial ple de ruïnes.

Si estàs planejant viure aquesta experiència en la històrica Tarragona i necessites allotjament per a grups o per a una escapada de cap de setmana, aquí tens una alternativa molt completa que t’atorgarà tranquil·litat en el teu sojorn.

La Residència Tarragona consta de dos tipus diferents d’allotjament. D’una banda, és llar per a estudiants que desitgin estudiar a Tarragona. D’altra banda, també és un espai perfecte per a grups escolars, grups esportius, trobades, grups d’amics i altres tipus de trobades per a persones o grups que desitgin allotjar-se en un lloc segur, envoltat d’àrees verdes i molt a prop del centre històric de Tarragona.

Tenim una àmplia varietat de grandàries d’habitacions. Els nostres dormitoris més grans amb lliteres, són ideals per a allotjar els viatges escolars o grups grans (130 persones).

A l’interior de les habitacions grupals trobaràs una habitació individual destinada al responsable del grup. El control és teu!

També disposem d’habitacions individuals, dobles o triples per a atendre totes les altres necessitats, incloent-hi grups familiars.

Ja sigui allotjant-te en grup o com a resident estudiantil, la nostra residència és ideal per a tu!

  • Av. Països Catalans s/n – Zona educacional -
    Col·legi La Salle Tarragona. 43007 – Tarragona.

  • +34 607.29.81.91

Millorem la teva experiència
amb els nostres serveis

Àrees verdes
Àrees esportives
Menjador
Escolar
Aire a condicionat / Calefacció
Banys compartits
Wifi

Estem llestos per a rebre't i assegurar-te
una visita memorable en qualsevol època de l'any.

Vull reservar!...

A l'Alberg Tarragona tenim serveis
que no et pots perdre!!

Cerques altres opcions?
Dóna un cop d'ull a aquests llocs