Alberg La Seu d’Urgell

Vull saber més

Vols organitzar la teva experiència amb nosaltres?
Escriu-nos!

La Seu d’Urgell és un lloc perfecte per a amants de l’Edat mitjana i del turisme d’aventura. Hi ha uns certs racons del món que encara semblen estar congelats en l’edat mitjana i un d’aquests espais el tenim a La Seu d’Urgell. El poblat va ser construït fa mésde15 segles i gran part d’ell manté un patrimoni intacte. És d’admirar!

L’Alberg de La Seu d’Urgell, té una ubicació única que combina el centre del poble envoltat de meravelloses muntanyes amb els colors del nord que el conviden a sentir-se còmode en un entorn bell i relaxat.

És un lloc molt volgut pels esportistes gràcies als seus meravellosos paisatges i muntanyes que el fan fascinant per al turisme d’aventura. A l’Alberg de La Seu d’Urgell, mantenim una cultura tradicional, un restaurant amb aliments sans i sostenibles i de producció local, un gimnàs amb maquinària moderna i una gran quantitat de comoditats a les habitacions i àrees de recreació.

 

 

 


Millorem la teva experiència
amb els nostres serveis

Àrees verdes
Gimnàs
Menjador
Banys privats
Aire a condicionat / Calefacció
Habitacions
Sala Comuna
Grups
Wifi

Estem llestos per a rebre't i assegurar-te
una visita memorable en qualsevol època de l'any.

Alimentació

Estàndard

El resultat d'un bon plat no sols es troba en els ingredients utilitzats, sinó també en la manera correcta de cuinar-los. Es tracten al·lèrgies i intoleràncies amb avís previ.

Vegetariana / Vegana

Per a amants del menjar sa!
Ara, tant vegans/es com vegetarians/as poden gaudir de les seves vacances. Es tracten al·lèrgies i intoleràncies, amb avís previ.

A la carta

Ideal per a provar alguns dels plats que han donat fama a la cuina Espanyola.

Cerques altres opcions?
Dóna un cop d'ull a aquests llocs